Workshops

Mama's en kids naaien

Mama's en hun kids krijgen tijdens deze workshop de kans om samen een gezellige dag te beleven.in samenspraak met ons  kiezen ze een project waar ze de hele dag aan kunnen werken. De workshop vindt plaats op donderdag 10/08/2017 van 9.00u tot 15.30u De kostprijs voor deze workshop bedraagt 60 euro. De plaatsen worden beperkt tot 3 koppels.

 

Naaien van schoolgerief (tieners van 10 tot 16 jaar)

Tijdens deze workshop bereiden we ons voor op het nieuwe schooljaar. We maken een pennenzak, een kaft- of boekomtrek, turnzak,... De workshop gaat door op dinsdagnamiddag 29/08/2017 van 13.00u tot 15.30u. De jongeren brengen enkel een leuk stofje mee en eventueel een kaft of boek om te bekleden. De kostprijs voor deze workshop bedraagt 30 euro. De plaatsen worden beperkt tot 3 personen.

 

Verjaardagsfeestjes

Het project voor verjaardagsfeestjes wordt gekozen in samenspraak met de jarige. Voor verjaardagsfeestjes is het aangewezen om een hele dag of toch een grote halve dag uit te trekken. We ontvangen graag ongeveer 5 jongeren met de minimumleeftijd van 10 jaar. De kostprijs is afhankelijk van het project en van het aantal personen.

 

Interesse of vragen aarzel dan niet om ons te contacteren via het contactformulier bovenaan of via mail naaiplekske@gmail.com