Naaiworkshop op aanvraag
Beleef een gezellige dag!

Mama’s of papa’s en hun kids kunnen tijdens deze workshop een gezellig project kiezen waaraan ze gans de dag kunnen werken. In samenspraak pikken we er een onderwerp uit, waarop we dan dieper ingaan. De naaiworkshop te Malle worden op aanvraag georganiseerd. Dit betekent dat dit op diverse data kan doorgaan, afhankelijk van uw eigen mogelijkheden. De kostprijs voor de workshops bedraagt 60 euro en er moeten minimum 4 deelnemers zijn.

Schoolgerief naaien (tieners van 10 tot 16 jaar)

Tijdens deze workshop zorgen we voor een toffe voorbereiding op het nieuwe schooljaar. We maken een schooletui, een boekomtrek, een turnzak, … kortom alle benodigdheden om een tof schooljaar tegemoet te gaan. De jongeren dienen enkel een leuk stofje mee te brengen en eventueel een boek of een kaft om te bekleden. De kostprijs voor de workshop bedraagt 30 euro.

Verjaardagsfeestjes

Dit project wordt georganiseerd voor en door de jarige. We trekken minimum een halve en liefst een volledige dag uit voor deze workshop. Er worden zo’n vijf jongeren verwacht van maximum 10 jaar om deel te nemen aan dit project. De kostprijs hangt af van het project en het aantal deelnemers. Hebt u interesse of vragen over onze naaiworkshop in Malle? Neem dan meteen contact op. Ook voor maatwerk of naailessen en retouches kunt u ons steeds bellen of mailen.

Gespecialiseerd in bruids- en suitekledij

Naailessen in huiselijke sfeer

Uniek maatwerk